Patrik Lundqvist

Vi växer – nu hittar du oss även i Stockholm

Vi växer – nu hittar du oss även i Stockholm

Elektrotekniska Byrån finns inte bara i Göteborg och Karlstad, nu startar vi upp i Stockholm också. För att kunna erbjuda fler kunder hållbara och effektiva lösningar utökar vi vår verksamhet. Med närvaro på fler orter breddar vi vår kompetens och blir dessutom en ännu attraktivare arbetsgivare som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter.

– Vi tror att etableringen i Stockholm kommer att stärka vårt varumärke, både som leverantör och arbetsgivare. Vi vill, förutom att erbjuda de bästa lösningarna och en hög teknisk kompetens, vara en attraktiv och ansvarstagande arbetsgivare som ger våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter. Det ser vi att vi kan göra på ett ännu bättre sätt genom att vara verksamma på fler orter, säger Jonas Bjuresäter, VD, Elektrotekniska Byrån.

Lång erfarenhet av både lokala projekt och stora rikstäckande entreprenader

Den 1 februari 2021 öppnar vi vårt tredje kontor, som hamnar i Västberga i Stockholm. Där kommer vi kunna erbjuda våra tjänster till kunder i hela Mälardalen. Med erfarenhet inom allt ifrån små lokala projekt till större rikstäckande entreprenader och bred kompetens kan vi erbjuda komplexa lösningar inom kraft, belysning, tele, data och samband

Kontorsansvarig som varit elektriker, konsult och entreprenör

Den som ska driva Elektrotekniska Byrån i Stockholm är Patrik Lundqvist. Han kommer närmast från Ramböll där han jobbat sedan 2012, de senaste två åren som enhetschef.

– Jag är elektriker i grunden och vidareutbildade mig genom en yrkesutbildning på Stockholms Tekniska Institut. Sedan jobbade jag som konsult i nio år innan jag blev enhetschef på Ramboll, där jag jobbat sedan 2012. Jag har stor erfarenhet av arbete med SL och kollektivtrafiken i Stockholm, både som konsult och entreprenör, bland annat projektering av utbyggnaden av tunnelbanan mot Barkarby.

Vill bli en självklar leverantör i Mälardalen

Målsättningen är att hitta fler samarbeten och partners som hjälper oss att fortsätta växa och bli en självklar leverantör på marknaden i Mälardalen.

– Elektrotekniska Byrån är ett seriöst företag som gör saker på rätt sätt, och med glada och duktiga medarbetare. Vi samarbetar och jobbar nära våra kunder och bjuder in till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt och kund. Det känns jättekul att få möjlighet att vara med och etablera företaget på en ny marknad och att få bygga upp något eget, säger Patrik Lundqvist.

– Vi ser fram emot fler trevliga framtida partners och kunder! Vi vill visa att vi kan erbjuda något annorlunda än våra kollegor i branschen, avslutar Jonas Bjuresäter.

Elektrotekniska Byrån startades 1964 i Karlstad och är teknikkonsulter inom kraft, belysning, tele, data och samband. Vi hjälper kunder med utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Ledorden är tillgängliga och tekniskt kunniga och målet är att bygga ett hållbart företag. Flera mångåriga kundrelationer, lyckade samarbeten, framåtanda och kompetenta och lojala medarbetare har bidragit till stor framgång och stabil tillväxt.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar