Om Elektrotekniska Byrån AB

Om oss

Elektrotekniska Byrån är teknikkonsulter inom kraft, belysning, tele, data och samband.
Spela videoklipp

Elektrotekniska Byrån

Elektrotekniska Byrån (EBAB) bildades 1964 i Karlstad. Sedan dess är vi en av landets främsta elektrotekniska specialister och vi har varit involverade i många omfattande ny- och ombyggnadsprojekt.

Tack vare våra goda och mångåriga kundrelationer och en strävan efter att alltid ligga ett steg före teknikutvecklingen är vi en av de mest erfarna och kunniga leverantörerna i branschen.

Vi på Elektrotekniska Byrån vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa vår dataskyddspolicy.

Vision

Vår erfarenhet skapar trygga och smarta konstruktioner idag och imorgon.

Vårt uppdrag är att skapa trygga och smarta konstruktioner – i dag och i morgon. Och vår erfarenhet är viktig för dig som kund, men även för våra leverantörer, medarbetare och framtida medarbetare.  

Affärside

Kund- och miljöanpassade konsulttjänster inom el-, kraft- och telesystem.

Följa teknikutvecklingen, innovativa i våra lösningar och välutbildade inom erbjudna tjänster. Erbjuda helhetslösningar för kundens effektivitet. Hög kompetens och resurser så att vi motsvarar kundens förväntningar.

Vi ska med teknisk och social kompetens, resurser samt serviceanda se till att företaget syns och har ett gott rykte på marknaden.

Värdegrund – lättillgängliga, kompetenta & engagerade

Vi är lättillgängliga, kompetenta och engagerade.

Vi vill bidra till effektivare entreprenader och säkrare leveranser. För oss är det därför viktigt med tillgänglighet, kvalitet och öppenhet. Du kan alltid lita på att du får snabba svar från oss. Vårt mål att du som kund ska uppleva oss som engagerade och professionella och att du ska ha ett högt förtroende för oss.

Certifieringar

Vi verkar inom ett område som kräver mycket hög noggrannhet och kompetens. Därför är det viktigt att vi har våra kunders och marknadens förtroende att utföra de kvalificerade uppgifter vi genomför.

+58

År har EBAB funnits

Elektrotekniska byrån har funnits över 58 år.

1964

EBABs födsel

Vår byrå startades år 1964, vilket ger oss gedigen kompetens.

3

Antal kontor

Vi har tre kontor i Karlstad, Göteborg samt Stockholm.

6

Verksamhetsområden

Vi fokuserar främst på sex verksamhetsområden.

Kom i kontakt

Referenscase