Stickkontakt

Vi utökar vår kompetens med fastighetsautomation för ännu mer hållbara projekt

Vi utökar vår kompetens med fastighetsautomation för ännu mer
hållbara projekt

Nu kompletterar vi vår kompetens med fastighetsautomation, vilket gör att våra projekt blir ännu mer effektiva och hållbara. Du får mer pengar över, de som vistas i din fastighet mår bättre och kan vara mer produktiva. Dessutom minskar belastningen på miljön. 

– Om du uppgraderar till ett modernt styrsystem med kontinuerlig driftoptimering i dina fastigheter så kan det ge 8 till 25 procents sänkning av energikostnaderna per år. Med tanke på att Naturvårdsverket visat att 40 procent av Sveriges energiförbrukning är knuten till fastigheter av olika slag, så finns det många besparingar att hämta in på en välfungerande fastighetsdrift berättar Patrik Bergström, som är nyanställd och jobbar med fastighetsautomation på Elektrotekniska Byrån.

Fastighetsautomation ger effektiva lösningar för styrning, övervakning och återkoppling

Med fastighetsautomation binder vi ihop alla tekniska installationer i en fastighet och kan ta fram lösningar för att styra och övervaka värme, ventilation och kyla, samla in larm från de olika systemen och ge automatisk återkoppling till driftspersonalen. Med hjälp av energiuppföljningsprogram analyserar vi byggnadens energiförbrukning och hittar energisparpotential. Detta minskar både utgifter och svinn.

– Du som fastighetsägare sparar pengar, de som vistas i fastigheten mår bättre och kan vara mer produktiva och belastningen på miljön minskar. Det blir en win/win för alla, säger Patrik.

Välkommen att kontakta Patrik om du vill veta mer om fastighetsautomation!

 

 

 

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar