Ulf Ekholm

Ulf ska utveckla vårt kontor i Göteborg

Ulf ska utveckla vårt kontor i Göteborg

Ulf Ekholm är ny projektledare hos oss och ansvarig för vårt kontor i Göteborg. Förutom att sälja in nya uppdrag har han som målsättning att springa maraton 2021 när Göteborg fyller 400 år.

 

Vad har du för erfarenhet?

Jag är utbildad elingenjör och marknadsekonom. Närmast kommer jag från egen konsultverksamhet och innan dess från SafeTeam där jag var ansvarig för brandlarmsverksamheten i nästan 14 år. Vi sålde och installerade lås- och larmsystem, främst brand- och utrymningslarm. Jag har även jobbat som teleingenjör och projektledare på Emil Lundgren som är en de större elinstallatörerna i Göteborg, där blev jag även behörig ingenjör inom brandlarm. Tidigare var jag elkonsult på Rejlers och Ramböll.

Vad ska du göra på Elektrotekniska Byrån?

Jag är projektledare och har även i uppdrag att ansvara för och utöka vår verksamhet i Göteborg. Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara med om att bygga verksamheten här i Göteborg! Förutom projektering vill vi också satsa mer på besiktningar inom brandlarm och säkerhet samt hålla utbildningar inom brand- och utrymningslarm. Jag har precis i dagarna utbildat två killar på Räddningstjänsten i Göteborg i SBF-reglerna.

Vad gör du på fritiden?

Mest är jag med familjen som består av min sambo och våra tre barn. Jag ser till att röra på mig och tränar en hel del på Friskis&Svettis. För ett tag sedan köpte jag en mountainbike. Jag och min nya kollega Emil har även anmält oss till en crawlkurs.

Ett långsiktigt mål jag har är att springa Göteborgs maraton 2021 tillsammans med min ena son. Jag har precis opererat vänster häl och hoppas att jag ska kunna komma igång med löpningen igen. Det bli en once in a life time-grej eftersom loppet bara arrangeras i samband med att Göteborg fyller 400 år.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar