Patrik kontorsansvarig för vårt kontor i Stockholm

Patrik kontorsansvarig för vårt kontor i Stockholm


Patrik Lundqvist, som är vår nyaste kollega, är kontorsansvarig i Stockholm.
Han har en bakgrund som elektriker, har jobbat många år som konsult och jobbade de två senaste åren som enhetschef. Med erfarenhet av att spela Backgammon på klubbnivå som komplement har han ett riktigt spännande CV och kan garanterat tillföra lite nya perspektiv.

Vad ska du göra på Elektrotekniska byrån?

Jag kommer bland annat att jobba med att stärka varumärket Elektrotekniska Byrån, knyta nya kontakter och hitta nya kunder. Från och med den 1 februari är jag på plats på nya kontoret i Västberga.

Vad har du för erfarenhet?

Jag är auktoriserad elektriker i grunden, men vidareutbildade mig och har jobbat som konsult i nio år. Närmast kommer jag från Ramboll där jag var enhetschef i två år med ansvar för personal och budget. Jag har också stor erfarenhet av arbete med SL och kollektivtrafiken i Stockholm. Både som konsult och som entreprenör, bland annat genom projektering av utbyggnaden av tunnelbanan mot Barkarby.

Vad ser du fram emot med din nya tjänst?

Det ska bli mycket spännande att få starta upp Elektrotekniska Byrån i Stockholm och ta mig an alla nya utmaningar som det innebär. Jag har fått en väldigt bra bild av företaget. Det känns seriöst, kompetent och det är en positiv och glad atmosfär. Det är kul att få möjligheten att vara med och etablera Elektrotekniska Byrån på en ny marknad.

Vad gör du på fritiden?

Med småbarn och hus finns inte så mycket tid över på dagarna. Men jag umgås gärna med vänner när tillfälle ges. Tidigare har jag spelat Backgammon på klubbnivå.

 

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar