Liza Sandelin

Liza blir vår nya kontorschef i Karlstad

Liza blir vår nya kontorschef i Karlstad

Liza, som är elkraftskonstruktör, har jobbat på Elektrotekniska Byrån sedan 2010. Från och med den 1 juli är hon kontorschef för vårt kontor i Karlstad. Hon jobbar främst med att projektera kanalisering av kraft och belysning. Nyligen tog hon fram en kalkyl åt Karlstads kommun för inbyggnad av Tingvalla stadion samt en ny inomhushall och utomhushall som bland annat kommer att användas för friidrott, fotboll och amerikansk fotboll.

Varför började du jobba på Elektrotekniska Byrån en gång i tiden?
Jag har jobbat här i nio år. Efter min utbildning gjorde jag praktik på Elektrotekniska Byrån, men sedan började jag att jobba på ÅF. Eftersom jag trivdes väldigt bra under min praktiktid kändes kul att senare få jobb här. Jag trivs jättebra och har kanonbra kollegor!

Är det något särskilt projekt som ligger dig extra varmt om hjärtat?
Jag har bland annat varit med och renoverat min gamla skola, Hultsbergsskolan i Karlstad, och det var häftigt att vara med på den resan och se förvandlingen.

Vad gör du på fritiden?
Jag älskar att hänga med barnen på Skutberget och i stugan. Jag tycker om att laga mat och bjuder gärna på vegetarisk middag. Drömmen är också på sikt att få till mer tid för min träning.

Hur ser du på din nya roll?
Jag tycker att det är jättespännande med min nya roll som kontorschef. Det ska framför allt bli kul att jobba närmare samtliga av mina kollegor, och även kunder. Jag ser det som en rolig utmaning där jag kommer att lära mig massor.

 

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar