Fredrik stannar kvar i Elektrotekniska Byrån familjen och flyttlasset går till Borås

Fredrik stannar kvar i Elektrotekniska Byrån-familjen och flyttlasset går till Borås

Under flera års tid har Fredrik Lidén varit en del av Elektrotekniska byrån i Karlstad. Han jobbar som elkonstruktör och har hunnit avverka en hel del projekt under sin arbetstid hos oss. Främst är det byggprojekt som gäller nya bostäder som Fredrik arbetat med och senaste uppdraget gäller nya lägenheter på Orrholmen i Karlstad där han bland annat projekterat elsystemet.

Från och med mars 2020 får Fredrik en ny arbetsmiljö eftersom han flyttar till Borås och istället bli en del av vårt team i Göteborg. Vi är förstås mycket glada över att Fredrik stannar kvar inom Elektrotekniska byrån.

– Jag och familjen har valt att flytta till Borås för att komma närmre släkt och vänner. Jag är glad att kunna stanna hos Elektrotekniska byrån och kommer att pendla till kontoret i Göteborg två dagar i veckan. Resterande tid sitter jag på kontoret i Borås. Fördelen med dagens teknik är att det oftast inte är ett problem att arbeta på distans. Möten kan vi ha via Skype exempelvis, säger Fredrik.

Fredrik har såklart redan en hel del kontakt med kollegorna i Göteborg, men ser fram emot att få träffa dem mer och få en ännu bättre relation med dem.

-Det ska bli kul med ett miljöombyte och att bli en del av teamet i Göteborg. Vi blir fem stycken som tillhör Elektrotekniska byrån region väst med mig inräknat. Ett litet gäng om en jämför med kontoret i Karlstad, där vi är närmare trettio stycken nu. Det ska också bli spännande att jobba med de nya projekt och kunder som flytten kommer innebära.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar