Tjänster

Byggprojektledning

Vi ger dig säkrare leverans från projektering till drift.

Spela videoklipp

Mångårig erfarenhet inom byggprojektledning

Tack vare vår kompetens inom byggprojektledning erbjuder vi ett helhetstänk i projekten för säkrare leverans. Vi har mångårig erfarenhet av att vara beställare och vet därför oftast vad kunden vill ha och behöver i nästa skede av projektet. Vi har jobbat med allt ifrån förprojektering och projektering till produktion och förvaltning.

En byggprojektledare kan genom sitt breda perspektiv stötta dig i att ställa rätt frågor och analysera svaren på rätt sätt. Vi fungerar även som en motor i projektet genom att sätta tidsramar och se till att arbetet går framåt. På det viset blir leveransen säkrare, vilket ger dig som beställare en stor fördel.

Med oss som samarbetspartner kan du var trygg i att kontrakt och avtal tolkas utifrån hänsyn till projektets alla skeden. Vi många års erfarenhet av att vara beställare inom såväl privata bolag som kommuner och myndigheter.

Kontrollansvar & Besiktning

Vi erbjuder även kontrollansvar, vilket gör att vi kan hjälpa dig att se till att alla krav följs. Behöver du hjälp med att säkerställa och godkänna entreprenader och installationer innan de driftsätts så hjälper vi dig också med besiktning.

Välkommen att anlita oss som projektledare och beställarstöd i ditt byggprojekt! Även du som entreprenör är förstås välkommen att kontakta oss om du behöver avlastning med projektledning.

Vill du komma i kontakt?

Oavsett om du har en fråga att ställa, önskar en offert på våra tjänster eller efterfrågar mer information, så är du varmt välkommen att kontakta oss.