fbpx
Okategoriserade

Vår nya ljusdesigner My gillar fartfyllda aktiviteter och tv-spel

By 2 oktober, 2020 No Comments

Vår nya ljusdesigner My gillar fartfyllda aktiviteter

och tv-spel

Vi fortsätter att utvecklas och vårt senaste tillskott är vår nya ljusdesigner My Berndtsson. Hon har de senaste åren jobbat i Stockholm med drift och projektledning av belysning för bland annat Stockholms stad. 

– Jag har tidigare jobbat med drift och underhållsavtal för Stockholms stad och Kungliga Djurgårdens Förvaltning. Det ska bli kul att få vara med på andra sidan belysningsprocessen här hos EBAB, säger My Berndtsson.

My har studerat ljusdesign vid Tekniska högskolan i Jönköping där hon tog sin kandidatexamen. Därefter bar det av till Stockholm och hon började jobba på ONE Nordic Belysning. Hos oss kommer My att vara med i planeringsfasen för att belysningen på anläggningarna ska kunna byggas och underhållas på ett effektivt sätt.

– Från mitt perspektiv som tidigare projektledare tycker jag tycker det är extra viktigt att tänka på att de anläggningar som byggs ska kunna underhållas och färdigställas på ett genomtänkt sätt, berättar My.

På fritiden är det fullt fart för My som har en ettåring hemma som just lärt sig att gå. Dessutom har hon många intressen som att träna, yoga och meditera. Är det vintersäsong åker hon gärna snowboard eller skidor.

– Jag umgås mycket med familj och vänner och när det finns tid över åker vi till stugan i Grythyttan. Där spenderar jag tid i skogen eller fixar med huset, det finns alltid något som behöver göras. Är det tråkigt väder ägnar jag mig gärna åt diverse pyssel eller tv-spel, avslutar My.