fbpx
Okategoriserade

Möt Liselott – vår HR-ansvarige

By 9 mars, 2018 No Comments
Margareta och Liselott

Möt Liselott – vår HR-ansvarige

Äntligen har Liselott börjat. Hon är HR-ansvarig hos oss och kommer att driva och utveckla alla personalfrågor för att hjälpa oss på Elektrotekniska Byrån att växa. Efter många år på annan ort, bland annat Göteborg och Västervik, har hon flyttat hem till Värmland igen. Här ser du henne tillsammans med Margareta (till vänster på bilden), som är nyanställd på deltid för att administrera våra löner.

Nedan kan du läsa mer om Liselott.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har jobbat med personalfrågor i hela mitt yrkesliv. Jag började arbeta som konsultchef och det har sedan lett till diverse HR-tjänster i en mängd olika branscher.

Varför har du valt att jobba med just HR (Human Resources)?

Det började med att jag skulle tjäna ihop pengar till en långresa genom att jobba på ett industriföretag i tre månader. Men jag blev kvar i sex år. Jag insåg att jag genom att göra skillnad vad gäller arbetsmiljö faktiskt kan göra skillnad i människors liv. Vi tillbringar så otroligt mycket tid på jobbet och då är det viktigt att hitta sätt att arbeta för att medarbetarna ska trivas och utvecklas.

Vad gör du på fritiden?

Jag och min familj är gärna ute och reser. Vi brukar ofta vara ute i skogen eller på sjön och jag har en förkärlek till picknickar. Dessutom gillar jag att åka skidor, cykla och att träna. Mest av allt tycker jag om gruppträning.

Finns det något som du är extra bra på?

Jag är nog mest lagom bra på massor av saker, fast lite extra bra är jag på att dra torra skämt. 🙂