Love Berner

Love har examen som elkraftsingenjör och oanade talanger i bangolf

Love har examen som elkraftsingenjör och oanade talanger i bangolf

Med Love som tillskott i Göteborg är vårt team av konstruktörer i väst komplett. Han har en ny examen som elkraftsingenjör och tretton års erfarenhet som elektriker. En av hans största meriter i livet är en tredjeplats i SM i bangolf som tolvåring, men snart kanske han blir lika bra på att skjuta prick i skogen. Han håller nämligen på att ta jägarexamen.

Love är uppväxt i Göteborg och dit har han hittat tillbaka efter ett läsår med tekniskt basår i Luleå och några års jobb i Oslo. Enligt vår elkonstruktör Olov, som jobbat med Love tidigare, är han en stolt göteborgare så det var förstås bara en tidsfråga.

Vad har du för erfarenhet?

Jag har jobbat som elektriker i tretton år, bland annat i Oslo tillsammans med Olov som jobbar här på Elektrotekniska Byrån. Nu har jag precis tagit min examen som elkraftsingenjör efter tre år på Chalmers.

Varför blev du elektriker?

Jag tog ett sabbatsår efter nian och testade att jobba med min pappa som snickare. Då kände jag att det inte var det jag ville göra. Det passade mig ändå bra med ett praktiskt arbete och jag såg elektriker som mer utmanande för att jag tycker att jag då får tänka ut lösningar själv på ett annat sätt.

Och sedan när jag kände att jag provat allt som jag kan göra som elektriker, ville jag ha mer utveckling. Dessutom kommer kanske inte kroppen att orka stå och skruva med el hela livet.

Vad gör du på din fritid?

Jag tränar och umgås med vänner och mina syskonbarn. Jag gillar att vara ute i skogen. Till exempel tycker jag om att plocka svamp, helst kantareller som jag gärna äter smörstekta. För att få möjlighet att vara ute i skogen ännu mer håller jag just nu på att ta jägarexamen också.

Vad vet vi inte om dig?

Jag är ganska duktig på bangolf och blev trea i SM när jag var tolv år.

 

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar