Projektledare inom elkraft

Vi söker en projektledare som är proffs på elkraftanläggningar och vill ha roligt på jobbet
Vi söker en projektledare för projekteringsuppdrag inom elkraft. Som projektledare hos oss kommer du att ha mycket kundkontakt. Du samarbetar med erfarna kollegor, assisterande konsulter och CAD-konstruktörer/projektörer med flera.

Vi tror att du:

  • har relevant teknisk utbildning på gymnasie-/högskoleingenjörsnivå eller likande.
  • idag arbetar som konsult i rollen som projektledare, eller är en erfaren projektör som är redo att ta steget in i en ny roll.
  • har vana av och trivs med att leda andra projektörer och driva uppdrag mot uppsatta mål.
  • trivs i en omgivning som präglas av gemenskap, trivsel och utveckling och där professionalism och engagemang värderas högt.
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska, har god datorvana och intresse/erfarenhet av att arbeta med CAD.
  • har vana av att arbeta med 10 kV/130 kV-kraftanläggningar

Vår erfarenhet skapar trygga och smarta konstruktioner i dag och i morgon
Tack vare vårt engagemang och vår strävan efter att ligga ett steg före teknikutvecklingen har vi bibehållit flera kundrelationer i tiotals år. Vi jobbar nära våra kunder för att resultatet ska bli så bra och kostnadseffektivt som möjligt och vår enkla filosofi är att ge alla lika mycket utrymme.

Med målet att utveckla företaget och bli fler på alla verksamhetsorter söker vi dig som vill vara med på vår resa. Hos oss har vi roligt tillsammans. Vårt mål är att våra medarbetare ska uppskatta vardagen. Vi vill att de ska känna engagemang för sina uppgifter och ta initiativ till att vara med och påverka både företaget och sin egen utveckling. Vi erbjuder även incitament för att öka engagemanget och motivationen.

Hoppas att du blir nyfiken på oss.

Skicka ansökan
Välkommen att skicka din ansökan till liselott.hjarpe@ebabkonsult.se