Uppdragsansvarig inom elkonstruktion i Göteborg

Vi söker dig som är proffs på elkonstruktion och har ett starkt marknadsintresse.

Elektrotekniska Byrån är ett expansivt företag med bred kompetens och lång erfarenhet. Vi har fått förtroendet att projektera elinstallationer till flertal kunder i Göteborg och intresset för oss ökar.

Är du vår nya kollega?

Som uppdragsansvarig hos oss jobbar du i nära samarbete med våra kunder, och tillsammans med dina kollegor upprättar du tekniska lösningar och projekterar anläggningar för belysning, kraft, tele och säkerhet. De uppdrag du är involverad är både om- och nybyggnad av exempelvis offentliga lokaler, företagslokaler, skolor, sjukhus eller bostäder.

Vi erbjuder

För dig som vill utvecklas och växa erbjuder vi en plats i ett företag med stark framåtanda och bred kompetens. Vår erfarenhet skapar trygga och smarta konstruktioner i dag och i morgon.

Tack vare vårt engagemang och vår strävan efter att ligga ett steg före teknikutvecklingen har vi bibehållit flera kundrelationer i tiotals år. Vi jobbar nära våra kunder för att resultatet ska bli så bra och kostnadseffektivt som möjligt och vår enkla filosofi är att ge alla lika mycket utrymme.

Hos oss har vi roligt tillsammans, vårt mål är att du som medarbetare ska uppskatta vardagen. Vi vill att du ska känna engagemang för dina uppgifter och ta initiativ till att vara med och påverka både företagets och din egen utveckling. Vi erbjuder även incitament för att öka engagemanget och motivationen.

Om oss

Elektrotekniska Byrån bildades 1964 i Karlstad. Sedan dess är vi en av landets främsta elektrotekniska specialister och vi har varit involverade i många omfattande ny- och ombyggnadsprojekt. Vi har idag kontor på tre orter, Karlstad, Göteborg och Örebro.

Om dig

Social kompetens är en förutsättning för att lyckas i rollen som uppdragsansvarig hos oss. Vidare söker vi dig som har en relevant teknisk utbildning på gymnasie- /högskoleingenjörsnivå eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av att arbeta som uppdragsansvarig och har även tidigare arbetat i nära samarbete med externa kunder. Vi tror att du trivs med att leda andra projektörer och att driva uppdrag mot uppsatta mål. Liksom vi värderar du en arbetsplats som präglas av gemenskap, trivsel och utveckling och där professionalism och engagemang värderas.

Du utrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har god datavana samt har intresse eller erfarenhet av att arbeta med CAD.

Nästa steg

Maila din CV och ett ansökningsbrev till vår HR, så har du tagit ditt första steg: liselott.hjarpe@ebabkonsult.se

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!