Elkonstruktörer

Vi söker elkonstruktörer som vill ha rolig på jobbet
Vi söker elkonstruktörer till våra kontor i Göteborg, Karlstad och Örebro. Du kommer att få arbeta med projekteringsuppdrag i samband med byggnation av skolor, kontorsfastigheter och bostäder.

Vi tror att du:

  • har relevant teknisk utbildning på gymnasie-/högskoleingenjörsnivå eller likande.
  • har arbetat med elkonstruktion inom entreprenadverksamhet eller är nybliven ingenjör.
  • kan ha arbetat som elektriker tidigare.
  • trivs i en omgivning som präglas av gemenskap, trivsel och utveckling och där professionalism och engagemang värderas högt.
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska, har god datorvana och intresse/erfarenhet av att arbeta med CAD.

Vår erfarenhet skapar trygga och smarta konstruktioner i dag och i morgon
Tack vare vårt engagemang och vår strävan efter att ligga ett steg före teknikutvecklingen har vi bibehållit flera kundrelationer i tiotals år. Vi jobbar nära våra kunder för att resultatet ska bli så bra och kostnadseffektivt som möjligt och vår enkla filosofi är att ge alla lika mycket utrymme.

Med målet att utveckla företaget och bli fler på alla verksamhetsorter söker vi dig som vill vara med på vår resa. Hos oss har vi roligt tillsammans. Vårt mål är att våra medarbetare ska uppskatta vardagen. Vi vill att de ska känna engagemang för sina uppgifter och ta initiativ till att vara med och påverka både företaget och sin egen utveckling. Vi erbjuder även incitament för att öka engagemanget och motivationen.

Hoppas att du blir nyfiken på oss.

Skicka ansökan
Välkommen att skicka din ansökan till liselott.hjarpe@ebabkonsult.se