Konstruktörer inom el och tele.

Vi söker el- och/eller telekonstruktörer

Vill du jobba i ett mindre företag med mycket personlighet och korta beslutsvägar? Vi söker dig som är en självgående konstruktör inom el och/eller tele. Hos oss får du hyggliga kollegor som är bra på att samarbeta och möjlighet till stort eget ansvar.

Detta kommer du att få göra

På Elektrotekniska Byrån finns idag 15 konstruktörer som tillsammans arbetar med konstruktion av el- och telesystem till våra kunders fastigheter. Hos oss kommer du att få arbeta varierat med fastigheter; allt ifrån skolor och vårdcentraler till bostäder och kontor. Ditt främsta verktyg är AutoCAD MEP och/eller AutoCAD Revit där du tar fram konstruktioner för belysning, brandlarm, passersystem, datanät och andra system som hör hemma i en modern fastighet. I vissa projekt kommer du att samarbeta med dina kollegor i en projektgrupp och andra projekt driver du självständigt. Du kommer att få tillgång till en mentor som du alltid kan få stöd av och bolla idéer med.

Om dig

Du har erfarenhet av att konstruera och projektera el- och/eller teleanläggningar i AutoCAD och jobbar idag självgående i verktyget. Vi förutsätter att du har förmåga att planera, utföra och ta ansvar för dina egna projekt.
För tjänsten krävs B-körkort då vi regelbundet åker på möten hos kunder och andra som ingår i våra projekt.
Språkligt uttrycker du dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du även behärskar engelska. En relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå, alternativt en flerårig praktisk yrkeserfarenhet är också något vi tycker är en merit.

Detta är vi

Elektrotekniska Byrån bildades 1964 i Karlstad. Sedan dess är vi en av landets främsta elektrotekniska specialister och vi har varit involverade i många omfattande ny- och ombyggnadsprojekt. Tack vare våra goda och mångåriga kundrelationer och en strävan efter att alltid ligga ett steg före teknikutvecklingen är vi en av de mest erfarna och kunniga leverantörerna i branschen.

Övrigt

Placeringsort; Karlstad, Örebro eller Göteborg.

Är du intresserad?

Skicka ditt CV i ett mail och skriv några rader om vem du är och på vilken ort du skulle vilja ha ditt kontor, till liselott.hjarpe@ebabkonsult.se

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att Elektrotekniska Byrån behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!