Elektrotekniska Byråns dataskyddspolicy

Vi skyddar dina personuppgifter

Vi på Elektrotekniska Byrån vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför informerar vi om hur vi samlar in och behandlar dina uppgifter. Vi delar aldrig vidare dina personuppgifter till andra företag utan ditt godkännande.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person, till exempel namn och kontaktuppgifter.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

Syfte med vår hantering av personuppgifter

Vi på Elektrotekniska Byrån hanterar personuppgifter till kunder och intressenter för att kunna kommunicera kring aktuella uppdrag, informera om våra tjänster och föra en dialog. Personuppgifter förekommer i e-post, ekonomisystem, tidrapporteringssystem och filhanteringssystem.

Aktuell information finns alltid på ebabkonsult.se

Vi kan komma att uppdatera den här informationstexten, till exempel om vi skulle behandla dina uppgifter för nya ändamål, eller samla in mer uppgifter. I så fall kommer du få ta del av en uppdaterad information där förändringarna framgår. Den senaste versionen av informationen finns alltid publicerad här på ebabkonsult.se.